Γερμανοτουρκικός «πόλεμος» για το ντονέρ
«Πόλεμος» για το αυθεντικό ντονέρ και την «σωστή» συνταγή του έχει ξεσπάσει μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας μετά το τουρκικό αίτημα […]
«Πόλεμος» για το αυθεντικό ντονέρ και την «σωστή» συνταγή του έχει ξεσπάσει μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας μετά το τουρκικό αίτημα […]
Το πασχαλινό τραπέζι είναι αναμφίβολα η χαρά του κρεατοφάγου. Αρνιά, κατσίκια, κοκορέτσια και κοντοσούβλια δίνουν ρεσιτάλ εκείνη τη μέρα στη βουκολική σκηνή […]
Την πρωτιά στον διεθνή διατροφικό κατάλογο Taste Atlas κατέκτησαν τα ελληνικά αρνίσια παϊδάκια. Η συγκεκριμένη λίστα αφορούσε τα 100 καλύτερα πιάτα […]
Σημαντική ήταν η παρουσία επιχειρήσεων τη Λάρισας στη Διεθνή Έκθεση FoodExpo 2024. Επιχειρήσεις της Λάρισας συμμετείχαν στην έκθεση με τη […]
Μια χημική ουσία που βρίσκεται φυσικά στο μπρόκολοθα μπορούσε μια μέρα να αποτρέψει και να θεραπεύσει τους θρόμβους αίματος που μπορεί να οδηγήσουν σε εγκεφαλικό επεισόδιο – […]
Η συνιστώμενη ημερήσια δόση καφεΐνης είναι ένα θέμα που απασχολεί τους επιστήμονες, οι οποίοι επανεξετάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα οφέλη της […]
Βάφλες με 2 υλικά, χωρίς αλεύρι. Ένα «ουάου» σκέφτηκα μόλις είδα αυτή τη συνταγή στο διαδίκτυο και αφού τη δοκίμασα […]
Το κεφίρ καρύδας-με παρόμοια γεύση με το γιαούρτι- είναι μια πολύτιμη φυσική προβιοτική τροφή που αποβάλλει τις τοξίνες από το έντερο, […]
Η Ελένη Πετρουλάκη μπορεί να γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει όμως και τη διατροφή της. Για την ακρίβεια όχι μόνο τη δική της αλλά […]
Η τελευταία εβδομάδα ήταν γεμάτη με πολύ φαγητό. Τα πάρτι και τα γεύματα δεν έχουν τελειωμό και προ των πυλών […]
Μερικές φορές θεωρείται γρήγορο φαγητό, και άλλες φορές απλώς παραδοσιακό. Είναι, όμως, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και δημοφιλή πιάτα που θα […]
Η Βασιλική Ισπανική Ακαδημία επιτρέπει να γράφεται ως ceviche, cebiche, seviche ή sebiche. Ορίζεται ως ένα πιάτο που παρασκευάζεται με μαριναρισμένα ωμά […]
Τα Χριστούγεννα γιορτάζονται διαφορετικά σε κάθε γωνία του πλανήτη. Άλλοι παίζουν χιονοπόλεμο και άλλοι κάνουν βουτιές στις παραλίες. Άλλοι στολίζουν δέντρο και […]
Τα τελευταία χρόνια, η Annabelle Utrecht, ιστορικός από την Αυστραλία, και ο Andrew Paul Wood, ιστορικός τέχνης και συγγραφέας από […]
Το πρώτο πλήρως αυτοματοποιημένο εστιατόριο στον κόσμο, όπου εργάζονται ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης, είναι γεγονός και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πελάτες του […]
Μια νέα μάρκα καφέ, με την εύστοχη ονομασία «Biohazard Coffee», έχει γίνει viral, λόγω της εξαιρετικά υψηλής περιεκτικότητάς της σε καφεΐνη. Μπορεί […]