Βάνα Μπάρμπα: «Πάγωσε» όταν έμαθε ότι ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη

Βάνα Μπάρμπα: «Πάγωσε» όταν έμαθε ότι ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη

«Δεν πιστεύω να το κάνει το παιδί» είπε, μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα

 

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα, με αφορμή την παρουσιά της σε βραδυνό event.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός ρωτήθηκε για τον Χρήστο Μάστορα ο οποίος θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω» που αναμένεται να προβληθεί σε λίγο καιρό στους κινηματογράφους.

Μην γνωρίζοντας αυτή την είδηση, η Βάνα Μπάρμπα «πάγωσε» με την ερώτηση των δημοσιογράφων και ρώτησε: «Τι θα κάνει; Θα κάνει ο ίδιος τον Καζαντζίδη;»

Ενώ στη συνέχεια σχολίασε: «Δεν ξέρω τι θα σας πω τώρα… όλο μου λέτε πράγματα για να με τσιγκλάτε. Είναι ένα γλυκίτατο παιδί με πολύ ωραία προσωπικότητα, ανήκει στη νέα γενιά, εξαιρετικός.»

«Μπορεί να φέρει εις πέρας τον ρόλο αυτό; Δεν πιστεύω να το κάνει το παιδί. Μάλλον εσείς το λέτε αυτά. Μου φαίνεται πολύ ετερόκλητο. Δηλαδή… wow δεν μπορώ να το καταλάβω καν. Δεν μπορείς να πιάσεις… δηλαδή δεν πιστεύω η Αντζελίνα Τζολί θα είναι καλή να κάνει τη Μαρία Κάλλας. Δεν γίνεται, κάποια πρότυπα είναι Θεοί, δεν αγγίζονται», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Περισσότερα από την κατηγορία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από δυο χρόνια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από δυο χρόνια

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «On Time», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από δυο χρόνια. Η παρουσιάστρια θ’ αντικαταστήσει την Κατερίνα […]

Όλα τα άρθρα της κατηγορίας »