Τα ζώδια σήμερα: Πρόσεξε τις σκέψεις σου, γίνονται λέξεις

Τα ζώδια σήμερα: Πρόσεξε τις σκέψεις σου, γίνονται λέξεις

Σήμερα ή που θα θέλετε να τα πείτε με όλους ή που δε θα θέλετε να δείτε άνθρωπο – Τα ζώδια σήμερα.

 

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια σήμερα μίλησαν.

 

Κριός

Καλέ μου Κριέ, κάπως αγχωμένο σε βρίσκει η τούτη η Παρασκευή. Μάλιστα αποφεύγεις τα πολλά-πολλά και προτιμάς να κάτσεις σπίτι. Τυχόν μικροεντάσεις που δημιουργούν οι γύρω σου, σου περνάνε αδιάφορες, καθώς θεωρείς ότι έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθείς.

Στα θετικά: Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο.

Στα αρνητικά: Προσπάθησε να αποφύγεις σπασμωδικές κινήσεις στα οικονομικά σου.

 

Ταύρος

Αγαπημένε μου Ταύρε, η Παρασκευή σου είναι γεμάτη εντάσεις. Μην ανησυχείς όμως γιατί τα πράγματα θα  μπουν στη θέση τους.

Στα θετικά: Θα καταλάβεις με ποιους ανθρώπους αξίζει να ασχολείσαι και με ποιους όχι.

Στα αρνητικά: Θα έρθεις αντιμέτωπος με εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 

Δίδυμος

Καλέ μου Δίδυμε, η Παρασκευή σου γεννά μια μικρή καχυποψία κι αυτό σε απομακρύνει από τον πολύ κόσμο. Προτιμάς να κρύψεις μέσα σου τα συναισθήματά σου γιατί έτσι νομίζεις ότι θα προστατεύσεις τον εσωτερικό σου κόσμο.

Στα θετικά: Θα καταλάβεις ότι για να διατηρήσεις υγιείς σχέσεις καλύτερα να εκφράζεσαι και να συζητάς με τους δικούς σου ανθρώπους.

Στα αρνητικά: Γίνεσαι καχύποπτος στα επαγγελματικά σου με αποτέλεσμα να διστάζεις να προωθήσεις τις ιδέες σου.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου καλέ, σήμερα τα συναισθήματα σου είναι στο πικ τους. Θα περάσεις έντονες στιγμές με το ταίρι σου, αλλά και με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Στα θετικά: Μέσω του διαλόγου θα καταφέρεις να λύσεις τυχόν διαφορές με το ταίρι σου.

Στα αρνητικά: Οι διαφορετικές ανάγκες που έχεις με το σύντροφό σου μπορεί να φέρουν κάποιες εντάσεις.

 

Λέων

Αγαπημένε μου Λέοντα, η Παρασκευή σε καλεί να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ του χρόνου που αφιερώνεις στα του οίκου και στα της εργασίας σου. Το ταίρι σου η κάποιο πολύ δικό σου άτομο δείχνει να σε θέλει κοντά του, αλλά εσένα ο νους σου περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από θέματα που αφορούν τη δουλειά σου.

Στα θετικά: Είσαι αποφασιστικός και έτοιμος να αναλάβεις νέες ευθύνες στα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Προσπάθησε να βρεις χρόνο για το σύντροφό σου γιατί αλλιώς θα δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Παρασκευή σου σε βρίσκει λίγο έντονο και όσον αφορά τις σκέψεις σου και όσον αφορά τις λέξεις σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις το φανατισμό, γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ και δεν θα περάσεις καλά.

Στα θετικά: Σου μπαίνει η ιδέα να κάνεις κάποιο κοντινό ταξίδι.

Στα αρνητικά: Θα προκύψουν διαφωνίες στην επικοινωνία σου καθώς έχεις μια τάση να γίνεσαι δογματικός.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, η Παρασκευή σε βρίσκει κάπως οικονομικά ανασφαλή. Από την άλλη ο ερωτισμός σου διαχέεται διάπλατα.

Στα θετικά: Αν δεν αφήσεις κάποιες ανασφάλειες να επηρεάσουν την επικοινωνία σου με τους γύρω σου, τότε θα κάνεις πολύ ουσιαστικές συζητήσεις μαζί τους.

Στα αρνητικά: Οι υλικές ανασφάλειες που αναδύονται μπορεί να σε κάνουν να αμφιβάλλεις για τη σταθερότητα των οικονομικών σχεδίων σου.

 

Σκορπιός

Καλέ μου Σκορπιέ, οι προσωπικές σου ανάγκες και τα θέλω των άλλων συγκρούονται. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος για να μπορείς να συζητήσεις με λογικά επιχειρήματα με τους γύρω σου παρόλο που κάποιες καταστάσεις σε έχουν επηρεάσει συναισθηματικά.

Στα θετικά: Αν καταφέρεις να μείνεις ψύχραιμος μέσα στην ημέρα θα διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις και στο τέλος της ημέρας θα βγεις κερδισμένος.

Στα αρνητικά: Στα ερωτικά σου, η ευαισθησία σου είναι σε υψηλά επίπεδα κι έτσι βλέπεις τα πράγματα πιο δραματικά από όσο είναι.

 

Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, η Παρασκευή είναι αποτελεί για εσένα ημέρα εσωτερικής αναζήτησης. Ψάχνεις τρόπους να συντονιστείς με τον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά ψάχνεις σε αυτή τη ζωή.

Στα θετικά: Με λίγη υπομονή και σωστή οργάνωση θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες της ημέρας στα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Νιώθεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τον κόσμο έκτος του σπιτιού σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σήμερα η Παρασκευή σε καλεί να δείξεις υπομονή και να προσπαθήσεις να ακούσεις τι έχουν να πουν οι άλλοι, αντί να επικεντρωθείς μόνο σε αυτά που θέλεις εσύ. Αν το κάνεις αυτό θα βγεις αλώβητος από τις προκλήσεις της ημέρας – ειδικά στα επαγγελματικά σου.

Στα θετικά: Είσαι ιδιαιτέρως δημιουργικός, αλλά και ερωτικός σήμερα.

Στα αρνητικά: Θα έρθεις αντιμέτωπος με διάφορες συγκρούσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Υδροχόος

Καλέ μου Υδροχόε, η Παρασκευή είναι μια καλή μέρα για να εξηγήσεις στους γύρω σου για ποιο λόγο είσαι τόσο αφοσιωμένος στη δουλειά σου και όχι σε αυτούς για να αποφύγεις παρεξηγήσεις στο μέλλον.

Στα θετικά: Θα κάνεις ξεκάθαρες συζητήσεις σήμερα.

Στα αρνητικά: Στα επαγγελματικά σου αισθάνεσαι ότι περιορίζεσαι και δεν μπορείς να εκφράσεις τις καινοτόμες ιδέες σου.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, σήμερα είναι η ημέρα να ακούσεις την καρδιά σου και να μιλήσεις ανοιχτά για αυτά που νιώθεις, χωρίς φόβο. Βέβαια, έρχεσαι αντιμέτωπος με το γεγονός πως πολλές αυτά που δηλώνεις στους άλλους δεν συνάδουν με αυτά που κάνεις.

Στα θετικά: Θα συνδεθείς πιο ουσιαστικά με τον ερωτικό σου στόχο.

Στα αρνητικά: Η επικοινωνία μέσα στην ημέρα μοιάζει να είναι δύσκολη κι απαιτεί διπλωματία στα επαγγελματικά σου, αλλά και στα ερωτικά σου έχεις μια αίσθηση αβεβαιότητας.

 

ΠΗΓΗ

Περισσότερα από την κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Καλή καρδιά

Τα ζώδια σήμερα: Καλή καρδιά

Σήμερα καλό θα ήταν να σκέφτειτε πριν μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί ενδέχεται να πείτε […]

Όλα τα άρθρα της κατηγορίας »