Ατρόμητος – Βόλος 1-2: Ανατροπή και σπουδαίο «διπλό» η ομάδα της Μαγνησίας

Ατρόμητος – Βόλος 1-2: Ανατροπή και σπουδαίο «διπλό» η ομάδα της Μαγνησίας

Σπουδαία νίκη πήρε ο Βόλος στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου. Η ομάδα της Μαγνησίας πανηγύρισε τη δεύτερη επικράτησή της στη φετινή Super League, κάνοντας ανατροπή του σκορ μέσα σε δύο λεπτά! Το τελικό 1-2 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να παίζουν με παίκτη λιγότερο για όλο το δεύτερο μέρος, ενώ με δέκα έμεινε στην τελική ευθεία του ματς και ο Βόλος.

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η ομάδα της Μαγνησίας… ξεκόλλησε απ’ τις τελευταίες θέσεις φτάνοντας στους 7 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στους 8 μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του (η προηγούμενη στην έδρα του Ολυμπιακού).

Κακό το ματς στο ξεκίνημά του, χωρίς φάσεις και θέαμα. Η πρώτη φάση ουσιαστικά ήρθε στο 21’. Ο Φαν Βέερτ πήρε την μπάλα απ’ τον Γουμπιτάνα, αλλά το σουτ απ’ το ύψος του πέναλτι έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η κεφαλιά του Καλογερόπουλου για τους φιλοξενούμενους δεν έφερε αποτέλεσμα και στο 41’ οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ. Ο Γουμπιτάνα πήρε την μπάλα απ’ τον Τσιγγάρα και με το αριστερό την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0!

Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Μπρόνσον έκανε σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες στο γόνατο αντιπάλου. Αρχικά είδε κίτρινη, όμως ο Σιδηρόπουλος εξέτασε μέσω VAR τη φάση και τη μετέτρεψε σε κόκκινη, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10.

Ο Βόλος μέσα σε δύο λεπτά κατάφερε στα μέσα του δευτέρου μέρους να κάνει την ανατροπή, παρότι δεν είχε φάσεις μέχρι τότε. Στο 66’ ο Γκλάβτσιτς έκανε το 1-1 παίρνοντας την ασίστ του Κόσζτα!

Δύο λεπτά μετά, ο Κόμπα έκανε τη σέντρα και ο Κόσζτα αυτή τη φορά έγινε σκόρερ για την ανατροπή και το 1-2!

Ο Ατρόμητος αμέσως προσπάθησε να πάρει τα ηνία και στο 75’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Καρλίτος έκανε προσπάθεια και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Ένα λεπτό μετά, ο Γκλάβτσιτς είδε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Αθανασίου. Έτσι άφησε και την ομάδα του με 10 παίκτες. Όμως στην τελική ευθεία του ματς δεν κατάφερε ο Ατρόμητος να δημιουργήσει ευκαιρίες κι έτσι ο Βόλος έφυγε με σπουδαία νίκη απ’ το Περιστέρι.

Περισσότερα από την κατηγορία

Παναθηναϊκός: Προσφέρει 40.000 προσκλήσεις για Τσέλσι σε όσους πάρουν εισιτήριο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Προσφέρει 40.000 προσκλήσεις για Τσέλσι σε όσους πάρουν εισιτήριο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Οι «πράσινοι» με το μόνο «Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ», ανακοίνωσαν πως όποιος φίλαθλος προμηθευτεί εισιτήριο για το κυριακάτικο ντέρμπι […]

Μέσι: Σε πτώση η χρηματιστηριακή αξία του, γύρισε σε επίπεδα… 2006

Μέσι: Σε πτώση η χρηματιστηριακή αξία του, γύρισε σε επίπεδα… 2006

H αξία του Λιονέλ Μέσι στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα 25 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής marketingregistrado-επικαλουμένη στοιχεία από την transfermarkt-, […]

Όλα τα άρθρα της κατηγορίας »