Θεσσαλονίκη: Διακινητής έκρυβε την ηρωίνη στα κεραμίδια

Θεσσαλονίκη: Διακινητής έκρυβε την ηρωίνη στα κεραμίδια

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται διακινητής από την Θεσσαλονίκη που έκρυβε την ηρωίνη στα κεραμίδια

 

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Θεσσαλονίκη. Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός 30χρονου, καθώς κατείχε και απέκρυπτε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης με σκοπό να τις διακινήσει. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και 26 χρονος ημεδαπός γιατί έκρυβε στη μονοκατοικία του ναρκωτικά.

Ακόμη, μετά την επιχείρηση που έκαναν οι αστυνομικοί, κατέσχεσαν περισσότερο από 1 κιλό ηρωίνης, ποσότητες κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, καθώς και κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα.

Αποτέλεσμα της επιχείρησης, όπως προαναφέρθηκε, ήταν η σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 30 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση των Νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί Όπλων. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι, σε βάρος του πρώτου εξ’ αυτών, εκκρεμεί απόφαση για την επιβολή φυλάκισης 12 μηνών, για κλοπή.

Θεσσαλονίκη: Τι βρέθηκε από την έρευνα

Σε έρευνα της οικίας του 30χρονου άντρα, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του, κολλητικές ταινίες και ρολό μεμβράνης που χρησιμοποιούσε για την τυποποίηση και συσκευασία των ναρκωτικών.

Ακολούθησε έρευνα σε κεραμοσκεπή εφαπτόμενης μονοκατοικίας, την οποία είχε παραχωρήσει στον προαναφερόμενο 26χρονο ημεδαπό, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, κάτω από τα κεραμίδια και κατασχέθηκαν:

  • 298,9 γραμμάρια ηρωίνης, χωρισμένα σε δύο δέματα
  • 136 γραμμάρια κοκαΐνης, μοιρασμένα σε τρία δέματα
  • Μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
  • Ζυγαριά ακριβείας και
  • Κυνηγετική καραμπίνα, που είχε αφαιρεθεί από ιδιώτη στην περιοχή της Θέρμης, τον Οκτώβριο του 2023.

Στον αύλειο χώρο της μονοκατοικίας εντοπίστηκε ζυγαριά ακριβείας και μία μπάλα, στο εσωτερικό της οποίας υπήρχαν 27 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 13 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

ΠΗΓΗ

Περισσότερα από την κατηγορία

Ιωάννινα: Χειροπέδες σε Ουκρανή και στον Έλληνα φίλο της για τηλεφωνικές απάτες με λεία 73.300 ευρώ

Ιωάννινα: Χειροπέδες σε Ουκρανή και στον Έλληνα φίλο της για τηλεφωνικές απάτες με λεία 73.300 ευρώ

Στα ίχνη σπείρας που εξαπατούσε τηλεφωνικά ηλικιωμένους με το γνωστό πρόσχημα του τραυματισμένου συγγενούς σε «τροχαίο ατύχημα» και τους αποσπούσε χρηματικά ποσά […]

Ολομέλεια διοίκησης CEDEFOP: Σε λάθος κατεύθυνση σπρώχνουν εργοδότες και ευρωπαϊκές κυβερνήσεις την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση

Ολομέλεια διοίκησης CEDEFOP: Σε λάθος κατεύθυνση σπρώχνουν εργοδότες και ευρωπαϊκές κυβερνήσεις την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση

Το τριήμερο 2-4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η ετήσια Ολομέλεια της Διοίκησης του Cedefop, του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Επαγγελματική […]

Όλα τα άρθρα της κατηγορίας »