Τραμπ: Ο Ρουθ ήθελε όντως να τον σκοτώσει; – Τι αποκαλύπτει χειρόγραφο σημείωμα

Τραμπ: Ο Ρουθ ήθελε όντως να τον σκοτώσει; – Τι αποκαλύπτει χειρόγραφο σημείωμα

Ο Ράιαν Ρουθ συνελήφθη με κατηγορίες για οπλοκατοχή αλλά οι αρχές πιστεύουν ότι είχε σκοπό να δολοφονήσει τον Τραμπ – Ένα χειρόγραφο του «επίδοξου δολοφόνου» ενισχύει την άποψη αυτή

 

Ο ένοπλος που συνελήφθη κοντά στο σημείο όπου ο Ντόναλντ Τραμπ έπαιζε γκολφ αυτόν τον μήνα άφησε σημείωμα σε έναν φίλο του πριν από μήνες, στο οποίο έγραφε: «Αυτή ήταν μια απόπειρα δολοφονίας». Το νέο αυτό στοιχείο φαίνεται να προκύπτει από νέα κατάθεση.

Ο Ράιαν Ρουθ κρατείται με την κατηγορία της οπλοκατοχής μετά το περιστατικό της 15ης Σεπτεμβρίου, το οποίο οι αρχές χαρακτήρισαν ως πιθανή απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ.

«Αυτή ήταν μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά απέτυχα. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα»

Οι αρχές λένε ότι ο Ρούθ δεν πυροβόλησε στο γήπεδο γκολφ, γεγονός που τους δυσκολεύει να του απαγγείλουν κατηγορίες για πιο σοβαρά εγκλήματα που σχετίζονται με απόπειρα δολοφονίας.

Οι κατηγορίες

Κατηγορήθηκε για δύο ομοσπονδιακά εγκλήματα που σχετίζονται με όπλα ενώ τα νέα στοιχεία καθιστούν πολύ ισχυρότερο το επιχείρημα ότι η πρόθεση του Ρουθ ήταν να σκοτώσει τον πρώην πρόεδρο – και θα μπορούσε να επιτρέψει στους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς να τον κατηγορήσουν για περισσότερα εγκλήματα.

Ένας πολίτης, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, επικοινώνησε με τις Αρχές τις οποίες ενημέρωσε ότι ο Ρουθ του είχε δώσει ένα κουτί αρκετούς μήνες πριν. Ο εν λόγω πολίτης λέγεται ότι άνοιξε το κουτί αφού έμαθε για τη σύλληψη του Ρουθ και ότι μέσα σε αυτό βρήκε μια χειρόγραφη επιστολή.

«Αυτή ήταν μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά απέτυχα. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα», λέγεται πως έγραφε ο Ρουθ στην επιστολή του.

 

ΠΗΓΗ

Περισσότερα από την κατηγορία

Τέλος στην προστασία του λύκου

Τέλος στην προστασία του λύκου

Η ΕΕ αλλάζει το καθεστώς προστασίας του λύκου από «αυστηρά προστατευόμενο» σε «προστατευόμενο» προκαλώντας αντιδράσεις, αλλά και ικανοποίηση σε γεωργούς […]

Τραμπ: Για συγκεκριμένες απειλές δολοφονίας του προερχόμενες από το Ιράν, μιλά η ομάδα εκστρατείας του

Τραμπ: Για συγκεκριμένες απειλές δολοφονίας του προερχόμενες από το Ιράν, μιλά η ομάδα εκστρατείας του

Το Ιράν έχει διαψεύσει επανειλημμένα τις αμερικανικές κατηγορίες περί απειλών δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τις «μοχθηρές».   Η ομάδα […]

Όλα τα άρθρα της κατηγορίας »