«Ο Κριστιάνο μπορεί να παίζει μέχρι τα 50»

«Ο Κριστιάνο μπορεί να παίζει μέχρι τα 50»

 

«Οταν ο Κρις μου είπε ότι πρόκειται να παίξει για την Αλ Νασρ, ανακουφίστηκα πολύ γιατί… πέθαινα να φύγω από το Μάντσεστερ» ανέφερε η σύντροφος του Κριστιάνο, Χεορχίνα.

 

Στον «αέρα» της πλατφόρμας Netflix βρίσκονται από εχθές (18/9) τα νέα επεισόδια της σειράς «I, Georgina», δίνοντας την ευκαιρία στους τηλεθεατές να μάθουν περισσότερα για την ζωή της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ της οικογενειακής της ζωής και της καριέρας της ως επιχειρηματίας και influencer.

Ερωτηθείσα για την καριέρα του διάσημου Πορτογάλου σταρ, η Χεορχίνα Ροντρίγκες μίλησε για την επιλογή του CR7 να ενταχθεί στην Αλ Νασρ και να παίξει στην Pro League της Σαουδικής Αραβίας.

Οι δηλώσεις της Χεορχίνα

«Οταν ο Κρις μου είπε ότι επρόκειτο να παίξει για την Αλ Νασρ, ανακουφίστηκα πολύ, γιατί… πέθαινα να φύγω από το Μάντσεστερ. Ήξερα ότι μας περίμεναν υπέροχα πράγματα και είχαμε όλοι πολύ κίνητρο. Ημουν πολύ χαρούμενη που εγκαταστάθηκα στην Σαουδική Αραβία», αποκάλυψε η Χεορχίνα και πρόσθεσε σχετικά με το ποδοσφαιρικό τέλος του σντρόφου της:

«Είναι απίστευτο ακόμη και σήμερα, να βλέπεις πώς το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να τον κινητοποιεί όσο και την ημέρα που τον γνώρισα. Πάντα θα τα δίνει όλα. Οταν οι άνθρωποι με ρωτούν πότε θα αποσυρθεί ο Κριστιάνο, λέω στον εαυτό μου ότι θα μπορούσε να αποσυρθεί στα 50»…

Περισσότερα από την κατηγορία

Όλα τα άρθρα της κατηγορίας »