Κύπελλο Ελλάδας: Live Streaming η κλήρωση της 4ης φάσης – Μπαίνουν οι ομάδες της Super League

Κύπελλο Ελλάδας: Live Streaming η κλήρωση της 4ης φάσης – Μπαίνουν οι ομάδες της Super League

Κύπελλο Ελλάδας: Παρακολουθήστε σε Live Streaming την κλήρωση της 4ης φάσης του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδί.

 

Τα ζευγάρια της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνουν γνωστά το μεσημέρι της Τρίτης (17/09) καθώς στις 14:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα λάβει χώρα η κλήρωση για την επόμενη φάση, με τη συμμετοχή 10 ομάδων της Super League.

Από την κλήρωση θα… απουσιάσουν οι ΠΑΟΚΑΕΚΟλυμπιακός και Παναθηναϊκός, οι οποίοι είχαν και έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και θα μπουν στη διαδικασία από την επόμενη φάση, αυτή των «16».

 

Έτσι, στην κληρωτίδα θα μπουν οι ΆρηςΑsteras AKTORΟΦΗΠαναιτωλικόςΛαμίαΒόλοςΑτρόμητοςAthens KallitheaΛεβαδειακόςΠανσερραϊκός, εκπροσωπώντας την Super League αλλά και οι ΚηφισιάΚαμπανιακόςΑΕΛΠανιώνιοςΔιαγόραςΑιγάλεωΖάκυνθοςΑπόλλων Κρ. ΒρύσηςΠΑΣ ΓιάννιναΠαναργειακόςΕθνικόςΝέα Ιωνία και Παναχαϊκή που πήραν την πρόκριση από την  φάση, ενώ εκκρεμεί το Αιγέας Πλωμαρίου ή Απόλλων Ευπαλίου – Καβάλα.

Περισσότερα από την κατηγορία

Όλα τα άρθρα της κατηγορίας »