Εύα Καϊλή: Fake News τα περί έρευνας της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της στο Ψυχικό, λέει ο δικηγόρος της

Εύα Καϊλή: Fake News τα περί έρευνας της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της στο Ψυχικό, λέει ο δικηγόρος της

Αβάσιμα χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα περί έρευνας της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρει ότι η δήθεν είδηση δημιούργησε δυσφημιστικές εντυπώσεις. Ωστόσο «η περσινή έρευνα που διενεργήθηκε στο πλαίσιο δικαστικής συνδρομής, σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος Βρυξελλών ήταν ατελέσφορη!».

Ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρει ότι μετά από ένα χρόνο, δεν βρέθηκε στους υπολογιστές τίποτε αξιόποινο, ενώ όπως υποστηρίζει, οι νόμιμες παρακολουθήσεις των μυστικών υπηρεσιών του Βελγίου αποδεικνύουν ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της Καϊλή ανήκαν στον Παντσέρι.

«Το πόσο αναγκαίο είναι να σεβόμαστε τις ευρωπαϊκές αξίες, όπως είναι το τεκμήριο αθωότητας και το κράτος δικαίου, όπου η δικαιοσύνη απονέμεται από δικαστές, που έχουν λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία και η ενοχή ή η αθωότητα ΔΕΝ κρίνεται από τις δημοσκοπήσεις της κοινής γνώμης αλλά απο τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ της ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ. Αναμένουμε την απόσυρση των fake news και αναγνώριση του λάθους. Λυπηρό είναι ότι αποσιωπάται οποιαδήποτε είδηση, που δείχνει το αδιέξοδο της έρευνας», καταλήγει στη δήλωση.

Περισσότερα από την κατηγορία

Όλα τα άρθρα της κατηγορίας »